Referenser

Referenser

Parhus lägenhet Linda o Kim
"Vi är otroligt nöjda med Bröderna Asplund. De är noggranna, pålitliga och oerhört skickliga. Byggprocessen löpte smidigt, eftersom kommunikationen fungerade väl och byggarna förstod våra önskemål. Med Bröderna Asplunds hjälp har vi skapat vårt drömhem."
Linda och Kim
 

Kök, terass och odlingslådor

"Då det var dags att renovera köket var firma bröderna Asplund det självklara alternativet för uppdraget. Yrkesskicklighet i kombination med lättillgängliga och fina gossar gjorde att slutresultatet blev perfekt.
Eftersom bröderna Asplund bevisligen kan sin sak inom byggbranschen så var lätt att engagera dem för terassbygget, som inte heller var någon liten sak.
Igen ett resultat som hela familjen och vänner kan njuta av.
Bröderna Asplund fick i uppdrag att mura upp odlingslådor och iordningställa grunden för kommande trädgård. Åter en gång är resultatet till full belåtenhet.

Nästa byggprojekt lägger vi i bröderna Asplunds händer. Tack för er insats."

Lars

 

Badrum till nya huset

"Vi byggde vårt hus i övrigt själva men till badrummet ville vi anlita professionella hantverkare. Vi anlitade därför Br. Asplund av vilka vi fik ett bra fast pris och en tidtabell som passade in i vårt byggschema.
Vi är mycket nöjda med slutresultater"

Stefan

 

Köksrenovering

"När vi bestämde oss för att renovera vårt kök så beslöt vi oss för att begära installationsofferter från olika företag. Ab Br. Asplund var ett av de företag vi begärde offert av. De kom hem till oss och gick igenom våra önskemål och på basis av dem gjorde de en offert.
Vi beslöt oss för att anlita Br. Asplund eftersom offerten var i den prisklass vi räknat med. Dessutom fick vi en positiv uppfattning av företaget.

De höll tidtabellen för installationen precis enligt överenskommelse och kvaliteten på arbetet var väldigt bra. Nästa gång vi gör en motsvarande renovering så kontaktar vi säkert Br. Asplund"

Christian